Over ons

Loterijtrekking.nl is een vergelijkingssite voor loterijen. Wij verzamelen zoveel mogelijk loterijen om je te helpen met het maken van de beste keuze. Loterijtrekking.nl is 100% onafhankelijk. Wij zijn geen onderdeel van een loterij en opereren dus volledig zelfstandig.

Ons doel is om de consument van actuele informatie te voorzien over loterijen en het informeren over de verschillende keuzes. Bovendien verzamelt Loterijtrekking.nl ook klantbeoordelingen en ervaringen van iedere loterij.

Wat doen wij voor jou?

Op Loterijtrekking.nl kun je verschillende loterijen met elkaar vergelijken op een statische manier.

Hoe vergelijken wij?

Standaard is het vergelijkingsoverzicht gesorteerd op prijs, maar dat kan gewijzigd worden naar hoogste prijs, prijs per lot en laatste trekking. Er zijn verschillende overzichten samengesteld op Loterijtrekking.nl, zoals beste loterij, de loterij met de meeste winkans en loten per loterij. Vanaf de homepage kan er een keuze gemaakt worden uit het type lot en de loterij dat de aanvrager zoekt.

Wij geven geen advies bij het maken van keuze voor een loterij.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In de vergelijker op Loterijtrekking.nl staan loterijen die hun gegevens openbaar hebben gemaakt. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk loterijen te vergelijken. Van een aantal loterijen ontvangen wij een eenmalige vergoeding per daadwerkelijk verkochte lot.

Wil je graag een lot kopen? Bekijk ons overzicht loterijen en speel mee!