Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is onderdeel van de Staatsloterij. De winkansen zijn hoger dan bij bijvoorbeeld de Postcode Loterij. Er zijn drie trekkingen per week en het minimale inlegbedrag is vijf euro. In maart 2012 werd het spel voor het eerst gespeeld. Het is de opvolger van Dayzers, dat per augustus 2012 definitief is gestopt.

Geschiedenis

Het Miljoenenspel kent slechts een korte geschiedenis. Immers is het spel pas ontstaan in maart 2012. Het is daarmee ook de jongste loterij zijn Nederland. Deze loterij is onderdeel van de grotere Staatsloterij.

Loten van het Miljoenenspel

Als je wilt kun je iedere week automatisch meespelen met deze loterij. Echter kun je er ook voor kiezen om los een lot te kopen. Je kunt zelf een geluksgetal bepalen. Als je deze niet invult, wordt het geluksgetal voor je bepaald. De trekking is iedere zaterdagavond om 21:30 uur.

Jackpot

Een ballenmachine bepaalt of de jackpot valt. De jackpot valt als er drie ballen zijn met dezelfde kleur. Als de jackpot niet valt, groeit deze naar een hoger bedrag. Dat kan oplopen tot maar liefst tien keer een miljoen euro. Dat brengt het totaal op maar liefst tien miljoen euro.

Winkansen

De kans op een prijs is vrij groot. Circa 65 procent van het ingelegde geld wordt namelijk uitbetaald in de vorm van prijzen. Er zijn gegarandeerde hoofdprijzen van 100.000, 20.000 en 10.000 euro. Daarnaast zijn er nog kleinere prijzen die variëren van 2,50 tot 1000 euro. Alle prijzen win je belastingvrij. De kansspelbelasting is er namelijk al afgerekend.

Als je een prijs gewonnen hebt, kun je deze tot maximaal 600 euro ophalen bij een verkooppunt. Als je prijs hoger is dan 600 euro tot maximaal 10.100 euro, kun je je prijs ophalen bij een specifiek verkooppunt. Daarvan word je op de hoogte gebracht door de loterij zelf. Mocht het bedrag nog hoger zijn, kun je een afspraak maken bij de Staatsloterij. Je wordt dan uitgenodigd op kantoor en je kunt hier je prijs claimen.

Wil je graag loten kopen?

Wil je graag meespelen met het Miljoenenspel? Je kunt een los lot kopen bij een verkooppunt, maar je kunt ook automatisch deelnemen aan de loterij. Dat kun je gelukkig allemaal online regelen met behulp van ons overzicht loterijen. Als je je online aanmeldt, krijg je meerdere loten cadeau!

Hulp nodig?

Wil je graag loten kopen met behulp van onze vergelijkingstool, maar heb je hier nog enige hulp bij nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Stuur je vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we je een uitgebreid antwoord kunnen geven. We horen graag van je én veel succes met het winnen van de jackpot! Het is je gegund.

Contact opnemen met Miljoenenspel

Wil je contact opnemen met deze loterij, bijvoorbeeld omdat je je abonnement wilt opzeggen? Dan kun je de volgende contactgegevens gebruiken:
Telefoonnummer: 070 – 550 08 08 (werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur).
Adresgegevens: Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk